Jelenlegi helyÉkszer lézergravírozás, ékszer gravírozás

Óra ékszer lézergravírozás
Medál ékszer lézergravírozás

Az ékszeriparban a lézereket mind a díszítés, mind a gyártás területén használják. Az ékszer lézergravírozás sokkal szebb és pontosabb és szebb eredményt ad, mint a hagyományos technikák.

Az ékszeriparban használatos összes nemes és egyszerű anyag feliratozható lézerrel. Az egyszerű monogram gravírozástól kezdve a fotógravírozásig bármilyen felirat és ábraminőség elérhető a lézergépekkel. A lézerek bármelyik kőtípusra tudnak feliratot készíteni, legyen az féldrágakő vagy akár a gyémánt.

Az ékszer és bizsu gyártásban elsősorban a lézerek kivágó képességét hasznosítják, amikor vékony fémlemezeket, műanyag és fa táblákat vágnak hihetetlen részletgazdagsággal. A bőr és textil ékszerek, ruhadíszek egyik igen hatékony és gyors kivágó szerszáma a lézer.

Speciális alkalmazási terület az ékszer lézergravírozás (mély gravírozás), vagy öntőformák 2,5D – 3D marása. Itt is utolérhetetlen részletgazdagság érhető el.

További lehetőségekről olvashat az ajándékipari és a kegyeleti alkalmazások leírásainál vagy kérdezze a Folprint Lézergravírozás szakembereit.


Ügyfeleink mondták

 • Profi és gyors ügyintézés. A tollak gravírozásának tervezésében is segítséget nyújtottak. Másnak is Örömmel ajánlom a csapatot. Ha lézergravírozás akkor Folprint
  Kungl Zsolt, SeoTools.hu
 • Gyors, pontos, precíz partner. Nagyon jó velük dolgozni.
  Peli Viktoria, Kaefer
 • Megbízhatóan, gyorsan, kedvező áron dolgoznak. Ajánlom mindenkinek aki gravíroztatni akar!
  Varga János, Acélipari-Sinus Kft.
 • Az adattábláinkat mindig a Folprinttel csináltatjuk, eddig nagyon meg voltunk elégedve, mindig pontosak, gyorsak, és megbízhatóak voltak. Kimondottan ajánlom mindenkinek a Folprint Lézergravírozási szolgáltatását. Mindig megbízhatóak, jó árakkal, megfelelő minőségben, precízen dolgoznak.
  Busai Barna, Platt KFt.